Voetentuin

voor stralende voeten & handen

Uw voeten en handen zijn onze aandacht waard 

Tip van de maand: 

Stralende lente voeten

Onze voeten ontwaken na de koude wintermaanden en voelen vaak moe en ruw aan. Geef uw voeten extra energie en voeding voor de huid door ze dagelijks in te smeren met een verzogende voetcrème van de Samenwerkende Pedicures. Voor iedere type huid is een crème ontwikkelt. Binnen onze salon krijgt u vrijblijvend advies. 

Iedereen verdient stralende zachte lente voeten


Voeten 

Wist u dat uw voeten in uw leven gemiddeld 2 keer de wereld rond lopen? Onze voeten verdienen een goede verzorging, zodat we iedere dag op wolken kunnen lopen.

Als gediplomeerd basis pedicure kunnen wij u helpen bij voetklachten als eelt, kloven, likdoorn(s), ingroeiende nagel(s), en beschadigde nagel(s).

Voor het professioneel lakken van uw nagels kunt u ook bij ons terecht; wij werken met de merken Magnetic en Caption en we hebben een ruime keuze in kleuren.

Ook kunt u bij ons genieten van een ontspannende voet- en onderbeen massage. En wat dacht u van een French Pedicure?


Handen

Mooi verzorgde handen zijn het visitekaartje van iedere vrouw en man. 

Naast een manicurebehandeling bieden wij u ook aanvullende verzorging zoals professioneel nagels lakken, een ontspannende hand- en onderarm massage voor een betere doorbloeding. En wat dacht u van een heuse wellnessbehandeling in de hot tub voor handen?  


Als gediplomeerd pedicure en gediplomeerd nagelstyliste geven wij u naast behandeling ook graag advies over de verzorging van uw nagels en huid. Indien nodig verwijzen wij u door naar andere disciplines, zoals de huisarts, podotherapeut of huidtherapeut. 

De kunstnagel wordt binnen onze praktijk alleen toegepast indien dit noodzakelijk en verantwoord is. Zeker als de natuurlijke nagel niet meer uit zichzelf kan herstellen, kan de kunstnagel zorgen voor een mooi en verzorgd uiterlijk. Vanuit onze vakkennis kunnen wij u daarin adviseren.


Wist u dat...

sokken en kniekousen van een natuurlijk materiaal zorgen voor een betere bloedsomloop van uw voeten? 

Uw voeten blijven daardoor heerlijk warm in de winter en koel in de zomer. 

Vindt u het lastig om leuke sokken en kniekousen van natuurlijke materialen voor kinderen en volwassenen te vinden? 

Wij breien graag deze sokken voor u op maat en in gewenst design en door u gekozen kleur. 

Voor informatie over handgebreide sokken en kniekousen, kunt u ons bellen op telefoonnummer 06-34870614.